Testausta uudesta softasta käsin

Uuden koneen ja uusien softien myötä myös tämän blogin päivitystahti tulee tiivistymään. Tämä onkin ensimmäinen blogiartikkeli joka on kirjoitettu MacJournal softaa käyttäen.

Mainokset

2 kommenttia on “Testausta uudesta softasta käsin”

  1. Ja hienosti toimii 🙂 Siirsin jo kaikki omat artikkelini, juttuni ja kaiken muun Macjournaliin, pidän varsinkin sen Full Screen editointimoodista: vain olennainen näkyvissä…

    Ihan kaikessa tosin se ei MS/Openofficea korvaa: artikkeleista haluan nähdä, paljonko tunteja on tullut käytettyä editointiin, ja sitä ei tuossa vielä ole. Sekä MS/Open Officesta löytyy tuo ominaisuus.

    Blogien kirjoitteluun tosin Macjournal voi jatkossa olla varsin mainio apuväline..

  2. Full Screen -kirjoitustila on kyllä tosiaan aika hyvä kunhan vain vaihtaa tekstivärin valkoiseksi. Hyvin ovat osanneet ottaa mallia WriteRoom -softasta.

    Dokumenttikohtainen ajanseuranta olisi kyllä aika kova ominaisuus tuohonkin. Onkohan sitä jo toivottu softan kehittäjiltä?

    Ajanseuranta on tietysti mahdollista erillisellä Time Tracker softalla, mutta kirjoitussoftaan yhdistetty ominaisuus olisi kyllä parempi koska saisi todellisen kirjoitusajan paremmin talteen. http://rainer.4950.net/wordpress/?page_id=200 on yksi kohtalaisen hyvä väline ajanseurantaan (parempiakin tosin on, kuten Hit List tehtävienhallintaan integroitu kellotoiminto).


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s