Tee oma kyselylomake Googlen avulla

Google lisäsi palveluihinsa mahdollisuuden nettikyselyiden tekemiseen. Voit luoda niitä palvelun nimeltä Google Docs kautta ja käyttää kyselyjä tietojen keräämiseen niin, että palvelu luokittelee ja taulukoi ne automaattisesti. Kyseinen ominaisuus voisi olla aika kätevä esim. käyttäjäkyselyiden ja tilastojen tekemiseen tai esim. osallistumisten ja ilmoittautumisten kirjaamiseen.

Erityisen mielenkiintoiseta on myös se, että pystyt lähettämään kyselyn myös suoraan sähköpostitse tutuillesi eikä heidän tarvitse vastatakseen välttämättä edes avata nettiselainta jos HTML-muotoisten sähköpostiviestien näyttäminen onnistuu ja verkkoyhteys on käytettävissä.

Tein itsekin kävijäkyselyn testiksi, jotta näkisin miten systeemi toimii ja yllättävän nopeasti uuden kyselylomakkeen sai tehtyäkin. Mielenkiintoista olisi tietää hieman lisää siitä blogin lukijoista, joten vastaa ja kerro lisää itsestäsi.

(Ensimmäinen havaintoni tuohon ominaisuuteen liittyen oli Steve Rubelin markkinointiin keskittyvässä blogissa Micro Persuasion.)

(3.4.2008): Voit nyt myös katsoa kyselylomakkeen tuloksia.

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s