Vinkkejä Gmailin käyttöön

Huomasin juuri, että Gmailissa on loistava ominaisuus joka helpottaa ja nopeuttaa sen käyttöä oikeasti ihan tolkuttoman paljon. Olen sinänsä jo aikaisemminkin käyttänyt näppäimistökomentoja (esim. painamalla c -kirjainta saa avattua uuden sähköpostiviestin kirjoitusruudun; jos näppäimistökomennot ovat vain muistettu laittaa päälle Gmailin asetuksista), mutta tähän asti ongelmana on ollut, ettei moniakaan niistä ole muistanut ja siksi niiden käyttö on rajoittunut muutamaan eri juttuun. Mutta nyt on mahdollista saada käytönaikaista apua niiden käyttöön painamalla ? -kirjainta (pitäisi toimia jollei tekstikursori ole aktiivisena jossakin tekstilaatikossa).

Lisätietoa kyseisestä ominaisuudesta ja muistakin Gmailin ominaisuuksista löydät sen tekijöiden virallisesta blogista, joka tunnetaan myös nimellä Official Gmail Blog.

Mainokset

One Comment on “Vinkkejä Gmailin käyttöön”

  1. Janne sanoo:

    Moro Daniel,
    Gmailia voi nykyisin käyttää myös IMAP:lla esim. Thunderbirdistä (jota voi käyttää myös muistitikulta portable-versiona) ja mm. Gmailin roskakorin saa linkitettyä Thunderbirdin normiroskikseksi. Siihen kun liittää Thunderbirdin GmailUI-add-onin niin on jo melko toimivaa sillon kun kotona Gmail-laatikkoa käyttää.

    -Janne


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s