Uusi alku

Vuosi on vaihtunut ja onkin hyvä hetki aloittaa jotain uutta ja erityistä. Mitään suuria lupauksia en vuodenvaihteessa tehnyt, mutta sen päätin ainakin, että tahdon saada tänä vuonna asioita tehtyä ja päivä päivältä elämän parempaan kuntoon. Parhaillaan pyrin saamaan tehtyä näyttötutkinnon juttuihin liittyvät hommat ja siten saada kyseiset hommat valmiiksi siltä osin. Myös muita juttuja elämässä on mietinnän alla ja toteutuksessakin.

Lähiaikoina on tullut mietittyä mitä tekisi, jos sattuisi saamaan töitä muualta kuin kotikaupungista. Jonkinsortin mietintää on ollut, että jossakin vaiheessa voisi olla mielenkiintoista asua ainakin jonkin aikaa pääkaupunkiseudulla. Ongelmaksi sen sijainnin suhteen voisi tosin tulla kohtalaisen hintavat vuokrat tms. asumiskustannukset. Toisaalta, riittävillä tuloilla siellä voisi elääkin, jos vain sopivaa työtä löytyisi. Mietityttää vain, että minkälaista työtä sitä omalla osaamisellaan löytäisi. Kaipa sitä pitäisi olla aktiivisempi ja tehokkaammin pyrkiä saamaan töitä.

Tällä hetkellä on hieman sellainen turhauttava tilanne kun tietää osaavansa tehdä asioita, mutta ei itsellä ole oikein kunnollisia työvälineitä, joilla tehdä asioita. Tosin kaipa sitä voisi työvälineiden puuttumisesta olla välittämättä ja keskittyä tekemään sillä mitä löytyy. Pitäisi ainakin alkaa taas piirtämään aktiivisemmin ja pitkästä aikaa ottaa käyttöön erilaiset työvälineet kuten mustepullot ja metallikärkiset piirtoterät. Paljon on tullut katsottua muiden tekemisiä eri gallerioissa ja monia ideoita ja vaikutteita on mieleen ajan myötä tarttunutkin. Nyt olisikin siis hyvä aika alkaa satunnaisen tekemisen sijasta alkaa säännöllisemmin tekemään keskittyneemmin ja käyttää aikaa uusien piirrustusten ja kuvamateriaalin tekemiseen.

Ja mitäpä olisikaan elämä ilman ihmisiä. Niitä on onneksi riittänyt ja uusiin ihmisiin tutustunut. Mielenkiinnolla pitäisikin opetella tuntemaan paremmin niitä monia ihmisiä joita enemmän ja vähemmän tulee elämän varrella nähtyä ja tavattua, olipa kyseessä sitten netin kautta tai ihan muutenkin reaalielämässä tutut ihmiset.

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s